Sezonul 1 - Apropo TV

Time Out

Video

Comenteaza

cristi (2013-05-29 14:55:29)
Admine baga si ultimele emisiuni ca poate unii sunt ocupati duminica si nici nu au cont pe voyo. Se roaga oamenii de voi sa va vada emisiunile nesimtitilor !
alex (2013-05-26 13:47:57)
Andi, Daca as putea sa te cunosc personal ti-as lua un autogaraf!La ROMANII AU TALENT esti amuzant! Ma intreb cum ai ajuns la ROMANII AU TALENT?
alex (2013-05-26 13:30:42)
super emisiune!
Cosmin (2013-05-16 15:20:37)
Va salut! Am urmarit cu deosebit interes rubrica de Time Out pentru categoriile de 101 (filem/carti). Banuiesc ca nu sunt singurul care va solicita asta, dar chiar ar fi util macar pe cele din trecut sa le puteti indexa in vreun fel, daca nu vreti sa stricati surprizele viitoare. Nu gasesc nicaieri informatii despre cartile sau ******* deja prezentate, si e pacat. Din nefericire daca mi-a scapat vreuna/vreunul nu voi stii niciodata... V-as fi recunoscator, si cu siguranta n-as fi singurul. Multzam fain!
Roth Cristian (2013-05-12 13:30:09)
Extrem de "ingust" mesajul referitor la farmacii. Ar trebui sapat un pic, oricum alaturarea marilor lanturi (sensiblu, catena, dona etc) cu farmacistii independenti, cati ori mai fi ramas, denota lipsa de informare. Plus ca, se pot obtine date si vizavi de consumul de medicamente al pacientilor din EU fata de Romania. La fel, exagerata si fara obiect, remarca d-lui Hurezeanu, cum ca farmaciile sunt platite in detrimentul bolnavilor de cancer. O mare parte din datorii sunt tot onclogice...
flori (2013-05-11 18:48:41)
Te-am auzit cum i-ai spus concurentei de la Romanii au talent ca e un exemplu pt noi .. cum sa ne facem visul sa devina realitate..f frumos..eu nu pot sa-mi indeplinesc visul..tara asta mi l-a furat..Multa bafta !
TIBI (2013-05-11 02:20:36)
Andi draga esti un om deosebit ,f.f.cult am observat acest lucru la Romanii au talent cit de frumos ii incurajezi pe toti concurentii care trec emotii uluitoare.Bravo tie ,continua tot asa.As avea o mare rugaminte la tine ,daca ai putea sa-mi trimiti melodia de reclama a emisiunii tale Apropo TV care imi place tare mult(reclama cu casetele care cad ca pietrele de domino, numai daca este posibil bineinteles) pe adresa de mai sus.Iti multumesc din suflet anticipat si te rog sa ma ierti daca cer ceva imposibil de realizat.Cu drag ,Tibi din Israel
Bogdan Ivan (2013-05-05 13:30:36)
asa mha! nu stiam unde sa mai trimit msg. eu incercam pe FB, stii?:) dau aici dc e. nu e bai. sal sal bv Andi. esti super tare!
comet (2013-04-29 19:20:32)
Sunteti tari, nu ratez nici o emisiune va felicit !
georgescu vasile (2013-04-28 15:25:17)
Duminica aceasta, 28.04.2013, am vazut o emisiune de tot penibilul si de toata jena verticalitatii natiei romanesti. Ca un vajnic colaborationist al revizionismului maghiar, si al altor revizionisti de alte etnii, domnul Andi, "mistocarist" al oricaror valori culturale si pazitor al valorilor cultivate cu cheia de gat, a reusit din nou sa dea apa la moara personajelor care contrazic existaenta neamului romanesc, a tarii, a suveranitatii nationale. O adevarata amenintare la adresa sigurantei nationale, domnul Andi Moisescu se strecoara, de fiecare data, printre a fi promotor al defetismului national si calitatea de mare tradator al valorilor nationale de care isi bate joc de fiecare data. CNA_ul, in nesatuita goana dupa personaje politice nu observa modul grosolan in care dl. Moisescu atenteaza la siguranta nationala propagand idei de genul: stramosii daci erau betivi, trantori asa cum spune si Herodot, cetaile si Bucegii romanesti sunt niste mistificari pentru fraieri, a fi un bun roman este la fel de prost gust cu a fi un bun american etc. Ce sa mai spunem. Una peste alta, domnul Moisescu, emisiunea sa si ********* sai din cel putin duminica aceasta, formeaza o penibila orchestra aservita intereselor antinationale, antisuverane, anticulturale, mistocarismului a tot ce este romanesc. Ca vorba aceea: daca radem noi de noi, dece nu ar rade altii de noi? Ba chiar sa ne stearga si cu cotul in crestet. Rusine! CNA_ul ar trebui sa se autosesizeze in cazurile unor astfel de emisiuni in care moderatorii si ********* isi bat joc de istoria si valorile romanesti care, indirect, tin de siguranta nationala incurajand pozitiile ostile fata de Romania.