Sezonul 1 - Apropo TV

Vunk si Nelu Ploiesteanu

Video

Comenteaza

unicul (2012-04-22 17:38:54)
Andi intreaba-l te rog frumos pe MENTALISTUL de la Romanii au talent daca crede in Dumnezeu si daca crede ca tot ceea ce face el face cu ajutorul lui Dumnezeu TE ROG FRUMOS
cristi (2012-04-22 15:55:20)
Bati si voi emisiunile alea intregi nu le mai puneti pe bucati . Stiu ca e foarte greu , dar incercati , si reusiti !
Tery (2012-04-18 14:18:56)
Iti scriu aici nu esti cu nimic de vina!!!Nu ai dezamagit pe nimeni asa suntem noi oamenii nemultumiti!!! Eu zilele astea am pus din nou prieteni sa iti dea LIKE la pagina oficiala si ma intrebau ca la ce sa dau??Si eu le-am raspuns frumos e Andi Moisescu!!Ei de acolo : WOW da cum sa nu dau,asta denota ca te admira lumea nu iti mai face griji asta e formatul lumea trebuie sa inteleaga ca si voi juratiii aveti niste reguli!!!!Cu mult respect si stima fana ta nr.1:Tery!!!BUNA VOIE!!!
MAXI (2012-04-17 00:17:08)
De ce nu-l inviti si pe DAN BORDEIANU , FLORIN PIERSIC , ADINA GALUPA , DORINA CHIRIAC........Ar fi f. interesant de aflat citeva opinii si din partea lor !
Mihai Cristian Curtean (2012-04-16 22:48:22)
Vrem, nu vrem...ne place sau nu ne place, sarbatorile, indiferent ca vorbim de Craciun sau Paste nu mai au nici o traire sau urma de sarbatoare. Problemele, grijile, lipsurile, gandurile pentru ziua de maine sau si mai grav "astazi ce fac" , imperiul NET sau TV-ul, fac aceste momente magice in urma cu 15-20 de ani sa isi piarda si cel mai mic lucru magic, magie pe care o simteam si mai abitir in copilarie. Nu am decat 33 de ani dar, pare o vesnicie de cand toata lumea, de la cel mai mic la cel mai mare, vorbea in preajma sarbatorilor de "Mosu'" sau de "Iepuras", ne pregateam cu totii atat trupeste cat si sufleteste de aceste sarbatori, curatam ghetutze, scriam scrisori sau pregateam cuiburi pentru cadouri,..stateam langa cuptor sa mancam o bucata de cozonac care te ardea pana-n stomac sau bagam mana dupa un ou colorat in borcanull cu apa colorata, ieseam in fata blocului si povesteam intre noi ce ne-a adus Iepurasul sau Mosul si faceam schimb de impresii despre bradul fiecaruia sau iepurasul pe care l-am primit in cutie de carton, cu iarba si trifoi inauntru si multe, multe altele fara de care viata acum 20 de ani era insipida, incolora, inodora. Ma multumesc cu ce avem astazi, pretinzand ca astea sunt vremurile, oamenii se schimba, generatiile se schimba s.a.m.d., dar am indepartat cel mai de pret lucru, neingradit, gratis, pe care il aveam ieri, il avem si astazi si il vom aveam si maine...MAGIA... P.S. Respect Andi...live forever, my friend!
Noor (2012-04-16 08:53:01)
Andy,o fiinta umană foarte inteligenta.O minte sănătoasă. Un om demn de ...a începe un studiu mai profund. Din Dubai eu vizionez cu plăcere emisiunea lui. Un om cu o capacitate cerebrala de,zic eu,min 30% ar fi minunat sa facă ceva mai mult Sănătate sa-i dea Allah(Dumnezeu)