• PRO TV
  • Adrian Tutu le da peste nas vedetelor din Romania. Ce spune castigatorul "Romanii au talent" despre Bianca Dragusanu, Monica Gabor si Mihaela Radulescu

Adrian Tutu le da peste nas vedetelor din Romania. Ce spune castigatorul "Romanii au talent" despre Bianca Dragusanu, Monica Gabor si Mihaela Radulescu

Adrian Tutu le da peste nas vedetelor din Romania. Ce spune castigatorul "Romanii au talent" despre Bianca Dragusanu, Monica Gabor si Mihaela Radulescu

Adrian Tutu a devenit cunoscut publicului din Romania cand a devenit marele castigator al primului sezon "Romanii au talent".

Tanarul a reusit sa impresioneze audienta si juriul cu talentul si povestea sa de viata. Adorat de unii si contestat de altii, Adrian Tutu nu s-a dat batut si a tinut ca visul sau de a deveni un artist hip-hop de succes sa devina realitate. Premiul castigat la competitia talentelor l-a investit aproape integral in cariera sa, iar la scurt timp a inceput sa-si lanseze primele melodii.

Pentru ca are putin peste 20 de ani, Adrian Tutu spune ca nu este destul de matur pentru a avea o relatie cu o femeie, dar sinceritatea si dorinta de afirmare sunt punctele lui forte, asa ca nu se da la o parte din a spune exact ceea ce gandeste, iar acest lucru s-a intamplat de curand, cand castigatorul "Romanii au talent" si-a exprimat parerea despre vedetele de la noi.

Potrivit libertatea.ro, daca s-ar intampla ca Adrian sa stea fata in fata cu Bianca Dragusanu, primele cuvinte care i-ar veni in minte ar fi:"Sa mai puna mana pe carte".

Atunci cand in discutie apare si Monica Gabor, artistul se pare ca i-ar cumpara un bilet numai "dus" catre Statele Unite ale Americii, dar lucrurile se schimba in situatia Mihaelei Radulescu. Adrian Tutu o apreciaza pe fosta prezentatoare tv, ba mai mult decat atat, i-ar si propune sa apara in urmatorul sau videoclip.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni