Apropo TV revine cu un sezon plin de amuzament si voie buna!

Apropo TV revine cu un sezon plin de amuzament si voie buna!

Duminica, 22 februarie, de la 13:05, emisiunea Apropo TV, prezentata de Andi Moisescu, se intoarce cu un nou sezon plin de umor si comentarii savuroase – cel cu numarul 21!

In prima editie a noului sezon, Andi Moisescu ii provoaca pe Cristian Tudor Popescu, Cristi Marculescu, Gojira si Ada Roseti la o discutie despre cea mai asteptata zi a industriei cinematografice – decernarea premiilor Oscar. Impreuna, cei cinci vor face predictii despre castigatori si vor analiza evolutia galei. 

In Romania care este, Irina Baiant, Adrian Nour si Florin Ristei vorbesc direct din platoul emisiunii despre cea mai recenta premiera a Teatrului de Opereta si Musical Ion Dacian, Fantoma de la Opera, de Andrew Lloyd Webber, in regia lui Stephen Barlow. Cei trei invitati vor dezbate ascensiunea musical-ului care face furori in Romania si aduce in sala Teatrului de Opereta mii de oameni.

Conform traditiei, Apropo TV va continua sa se impace cu publicitatea si in acest nou sezon, care va incepe duminica. Impreuna cu specialisti in publicitate de la agentiile Centrade si Arsenoaiei & Matasel, Andi Moisescu analizeaza in maniera proprie, dar si cu un ochi critic, trei spoturi ale unui cunoscut brand de ciocolata – E OK sa ciocolata. 

In incheiere, spatiul va fi dedicat exclusiv concertului Kurt Elling.

Cele mai neasteptate si amuzante situatii vor stȃrni cu siguranta hohote de rȃs, in prima editie a sezonului 21 Apropo TV de duminica, 22 februarie, de la ora 13:05.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Apropo TV

Articole pentru emisiune Apropo TV

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni