Apropo TV se intoarce din 16 aprilie!

Apropo TV se intoarce din 16 aprilie!

Apropo TV se intoarce duminica, 16 aprilie, de la ora 12:30, cu un nou sezon: cel cu numarul 25. Reteta ramane aceeasi: smart entertainment. Iar Andi Moisescu da startul noului sezon dintr-un studio abia iesit din mana decoratorilor si propune doua rubrici noi-noute: Bucatarium si Joyride.  

Bucatarium e un manifest de cultura culinara axat pe trenduri gastronomice. Participa, saptamanal, specialisti (chefs, bucatari, bloggeri & vloggeri culinari) si vedete pasionate de gatit. In prima editie, invitatii vorbesc despre condimente, in contextul in care asa-numitul Spice is Nice este unul dintre trendurile gastronomice dominante in 2017.  

Joyride este un magazin saptamanal de cultura urbana, cu focus pe sporturi urbane, gaming (trenduri, jocuri, competitii, evenimente) si arta urbana (graffiti, fotografie, video). In prima editie, la Joyride vine Marius Constantin, campion european la freestyle skateboarding in 2015. 

In sezonul 25, revin si cateva dintre rubricile consacrate, care au intrat deja in ADN-ul emisiunii: Romania care este, PubFather si NextGen.  

Romania care este comenteaza cu umor, detasare si documentare intamplarile si fenomenele definitorii pentru lumea... sau tara in care traim. In prima editie incepe un serial dedicat fenomenului global Fake News/ Stiri false, care pleaca de la observatia ca nu doar America lui Trump traieste in plin post truth/ post adevar. Traim si noi, doar ca-i spunem, mai putin pretentios, manipulare. Comenteaza creativul Bogdan Naumovici, jurnalistul Lucian Mandruta si stand up comedian-ul Costel. 

PubFather este descendentul direct al Marcii inregistrate si a ramas cel mai longeviv produs de televiziune din Romania dedicat industriei de publicitate. Saptamanal, Andi Moisescu si invitatii lui, personalitati marcante ale industriei publicitare si ale showbiz-ului romanesc dezbat aici, cu umorul caracteristic Apropo TV, cele mai importante campanii si reclame ale momentului. In prima editie, PubFather intra in detaliile unei noi obsesii nationale: bricolajul. Participa Raul Gheba si Victor Oprisan de la MullenLowe si scenaristul Octav Gheorghe.

NextGen e o platforma pentru newcomer-ii din muzica, film, fashion si arte plastice & vizuale. Este o rubrica dedicata artistilor noii generatii, iar invitatul primei editii din sezonul 25 este Jazz 8 – un rapper polivalent, al carui univers creativ se intinde de la Tudor Arghezi la ordonantele de ugenta ale actualului guvern. 

Duminica, de la 12:30, sau in reluare dupa miezul noptii, romanii sunt invitati sa urmareasca cel de-al 25-lea sezon Apropo TV.


Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Apropo TV

Articole pentru emisiune Apropo TV

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni