Umorul va fi esential, ca de obicei in Apropo TV, iar retorica emisiunii va castiga mult in concizie si dinamism. Ne asteapta un sezon nou, cu continutul variat, livrat in doze mai mici, dar mai intense. 

Prima modificare esentiala va fi adusa rubricii Romania care este, care incepand din acest sezon va reuni oops-urile saptamanii comentate la foc automat de gazda emisiunii, Andi Moisescu. 

Duminica aceasta, Amalia Nastase, Costi Dita, Amalia Enache, Moise Guran si Liviu Mihaiu impreuna cu Andi Moisescu vor discuta despre cateva investitii facute in stil pur romanesc: biserica din  secolul al XIII-lea cu termopane, azilul de batrani fara chiriasi sau telescaunul de la Iasi in valoare de 6.4 milioane de lei.

Tot saptamana aceasta, Andi ii va avea invitati in platoul emisiunii pe regizorul Radu Muntean si actorul Iulian Postelnicu si vor discuta despre cel mai recent film romanesc, Un etaj mai jos.Deja consacratului serial Next Gen, care reuneste portrete de tineri muzicieni, cineasti, artisti plastici si chiar sportivi de performanta, i se va adauga un nou segment, intitulat Next Level, dedicat romanilor creativi, cu initiativa si idei originale, care fac parte din Romania noului val. 

Traditionalul segment dedicat publicitatii, intitulat acum Ad Smile, va fi livrat intr-un nou decor de Andi Moisescu si invitatii sai, iar rubricile Time Out, respectiv Time Out 101 isi vor largi aria de continut si portofoliul de invitati.

Incepand din acest sezon, clasicele materiale tematice centrale marca Apropo TV se vor concentra exclusiv pe subiecte ample, de colectie, fiind prezentate intr-o formula episodica, mult mai dinamica, cu patru sau cinci invitati-comentatori la fiecare tema.