Romania care este va prezenta principalele teme de discutie ale saptamanii, din diverse domenii. Emisiunea va continua, in mod traditional, cu Apropo TV de colectie, iar Andi Moisescu va discuta impreuna cu Lucian Mandruta, Adriana Saftoiu, Gojira, Alina Plugaru si Dan Silviu Boerescu despre tema inceputa in editia trecuta, Sexgate-uri ca la noi acasa.

Tot duminica, in cadrul rubricii 101 locuri, vom vizita, cu mocanita, Valea Vaserului, iar in Next Gen vom face cunostinta cu membrii grupului RoadKillSoda.

Amalia Enache si Orlando Nicoara vor veni saptamana aceasta la Apropo TV si vor vorbi despre Twitter, in cadrul rubricii Trend Box.The Pubfather ne va aduce deliciile moldovenesti si vom urmari cateva spoturi din Republica Moldova, care vor fi comentate de catre Emilian Arsenoaiei, Razvan Matasel si Mitos Micleusanu impreuna cu Andi Moisescu.

Recent a avut loc premiera filmului Cartea junglei in cinematografele din Romania, un moment potrivit pentru a fi prezentat si in cadrul rubricii 101 Arte.

Duminica, de la 13:05 sau in reluare, dupa miezul noptii, romanii sunt invitati sa urmareasca o noua editie marca Apropo TV.