In luna martie a anului 2014, a fost prezentat publicului un proptotip al papusii Lammily, o inventie a lui Nickolay Lamm. Acesta a gandit noua papusa intr-un mod total diferit de ceea ce s-a promovat si comercializat pe piata in ultimii ani.

Inventatorul a proiectat un model de papusa al carui aspectul fizic sa se apropie de cel detinut de majoritatea fetelor. In locul siluetei perfecte si a picioarelor foarte lungi, acesta a preferat ca papusa Lammily sa aiba o inaltime medie si o talie normala.

O alta parte frumoasa a proiectului lui Lamm a fost aceea de "a dota" papusa Lammily cu o serie de abtibilduri mai putin populare in randul fetitelor. In locul rujului si altor trucuri de machiaj, Lamm a atasat creatiei sale stickere care imita acneea, celulita si chiar vanataile care se pot produce in urma practicarii unor sporturi extreme.   Desi in momentul lansarii pe piata, carcotasii nu dadeau prea mari sanse papusii Lammily, aceasta a devenit foarte populara in randul fetitelor. Vezi mai jos cum reactioneaza acestea la vederea unui papusi ce are dimensiunile unei femei normale.