• PRO TV
  • Cum arata papusa Barbie cu dimensiunile unei femei normale. Reactia neasteptata a copiilor la vederea ei - VIDEO

Cum arata papusa Barbie cu dimensiunile unei femei normale. Reactia neasteptata a copiilor la vederea ei - VIDEO

Cum arata papusa Barbie cu dimensiunile unei femei normale. Reactia neasteptata a copiilor la vederea ei - VIDEO

Papusa Barbie se numara printre cele mai populare jucarii. Picioarele lungi, talia de viespe si parul lung au tranformat-o pe Barbie intr-un model pentru fetite, insa acesta nu este tocmai un lucru pozitiv. Multe dintre fete sunt dispuse sa faca orice pentru a semana cu frumoasa papusa, chiar cu riscul de a-si pune in pericol sanatatea.

In luna martie a anului 2014, a fost prezentat publicului un proptotip al papusii Lammily, o inventie a lui Nickolay Lamm. Acesta a gandit noua papusa intr-un mod total diferit de ceea ce s-a promovat si comercializat pe piata in ultimii ani.

Inventatorul a proiectat un model de papusa al carui aspectul fizic sa se apropie de cel detinut de majoritatea fetelor. In locul siluetei perfecte si a picioarelor foarte lungi, acesta a preferat ca papusa Lammily sa aiba o inaltime medie si o talie normala.

O alta parte frumoasa a proiectului lui Lamm a fost aceea de "a dota" papusa Lammily cu o serie de abtibilduri mai putin populare in randul fetitelor. In locul rujului si altor trucuri de machiaj, Lamm a atasat creatiei sale stickere care imita acneea, celulita si chiar vanataile care se pot produce in urma practicarii unor sporturi extreme.   



Desi in momentul lansarii pe piata, carcotasii nu dadeau prea mari sanse papusii Lammily, aceasta a devenit foarte populara in randul fetitelor. Vezi mai jos cum reactioneaza acestea la vederea unui papusi ce are dimensiunile unei femei normale. 

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni