• Emisiuni
  • Apropo TV
  • Despre legaturi periculoase si probleme cotidiene, duminica, de la 13:05, in Apropo TV

Despre legaturi periculoase si probleme cotidiene, duminica, de la 13:05, in Apropo TV

Despre legaturi periculoase si probleme cotidiene, duminica, de la 13:05, in Apropo TV

Duminica, 5 aprilie, de la ora 13:05, Apropo TV vine cu o editie plina de sarcasm si voie buna. Sub titlul Scot ce-i mai rau din noi, Andi Moisescu impreuna cu actorul Mihai Bobonete, antropologul Vintila Mihailescu si scriitorul Florin Iaru vor analiza problemele care reusesc sa ne intinda zilnic nervii la maximum. Printre cele prezentate duminica se regasesc cozile, traficul, campaniile electorale, promotiile sau chiar concediile.

Romania care este va prezenta saptamana aceasta cel mai mare festival de muzica din Romania. Are loc la Cluj, poarta numele de Electric Castle si se va desfasura anul acesta in perioada 25-28 iunie la castelul Banffy, unde va avea amplasate nu mai putin de 6 scene si peste 150 de artisti prezenti. Andi Moisescu impreuna cu invitatii sai in platoul emisiunii, Andi Vanca – PR Manager Electric Castle si Miki & Dobrica de la Suie Paparude, vor vorbi despre istoria renumitului festival, dar si despre surprizele de anul acesta.

Ca de obicei, publicitatea isi are un loc special in Apropo TV. In editia de duminica, Bogdan Manea de la agenta Brightness Advertising si reprezentanti ai agentiei Rusu + Bortun vor comenta impreuna cu gazda emisiunii legaturile periculoase ale unora dintre cele mai cunoscute spoturi publicitare la bateriile de masina. 

Cele mai savuroase comentarii, care vizeaza teme de larg interes, dar si situatii care starnesc hohote de ras, doar in Apropo TV, in fiecare duminica, de la 13:05.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Apropo TV

Articole pentru emisiune Apropo TV

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni