• Emisiuni
  • Apropo TV
  • Despre Lux-ul made in Romania si TIFF, duminica, de la 13:05, in Apropo TV!

Despre Lux-ul made in Romania si TIFF, duminica, de la 13:05, in Apropo TV!

Despre Lux-ul made in Romania si TIFF, duminica, de la 13:05, in Apropo TV!

Intre atatea falimente, avem si noi cateva produse intr-adevar de lux, made in Romania: Hamburger-ul de 1500 lei, Gemul de 365 de euro/ borcanul, Mobila de sufragerie in valoare de 150.000 de euro, Cizmele de calarie in valoare de 5.000 de euro si asa mai departe. Duminica, 24 mai, de la ora 13:05, Florin Iaru, Camelia Sucu si Adrian Vancica dezbat problemele legate de lux-ul made in Romania. Care este parerea lor si cum comenteaza aparitia acestuia in tara noastra, vedem saptamana aceasta intr-o noua editie Apropo TV.

In Romania care este, Andi Moisescu ii va avea invitati in platoul emisiunii pe regizorul si producatorul Tudor Giurgiu si pe actrita Ioana Flora. Impreuna vor discuta despre Festivalul International de Film Transilvania care a ajuns la cea de-a 14-a editie ce va avea loc anul acesta la Cluj-Napoca, in perioada 29 mai – 7 iunie. Ca in fiecare an, festivalul isi propune prezentarea celor mai noi si importante filme si promovarea artei cinematografice. Este un eveniment cultural de anvergura, care pune accentul pe originalitate si creatii pline de imaginatie.

Duminica aceasta, in rubrica Advertising, Andi Moisescu impreuna cu Ioana Filip de la agentia McCann Romania, Emilian Arsenoaiei si Razvan Matasel duc publicitatea la un alt nivel si se adreseaza specialistilor din domeniu.

Cele mai savuroase comentarii, care vizeaza teme de larg interes, dar si situatii care starnesc hohote de ras, doar in Apropo TV, in fiecare duminica, de la 13:05.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Apropo TV

Articole pentru emisiune Apropo TV

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni