Pentru a marca evenimentul, echipa Apropo TV si gazda emisiunii, Andi Moisescu, au mesterit cateva rubrici noi pentru fani, pentru sustinatori, pentru orice eventualitate. TrendBox e un serial cu invitati in studio - specialisti, vedete, antreprenori - dedicat trendurilor tehnologice si nu numai, axat pe cum ne afecteaza ele timpul, nervii si bugetele. 

Prima editie a emisiunii este dedicata unui device cu acoperire universala, care face conexiunea dintre artizanii chinezi, refugiatii sirieni si hologramele din Star Wars. 101 locuri e un serial de travel romanesc de colectie, care incepe cu un episod cu accente carpato-danubiene à la Vasile Parvan, plus gratar, skandenberg si proba, inca neolimpica, de 4x100 de metri stafeta cu miel.  

Revin, desigur, rubricile traditionale, care fac parte din ADN-ul si, implicit, din arhiva de aur a emisiunii. Colectiile Apropo TV – clasica dezbatere pe teme uneori controversate, dar intotdeauna amuzante, cu invitatii si, mai ales, cu prietenii emisiunii. Pubfather – o titulatura noua pentru clasicul segment sustinut de Andi Moisescu si invitatii sai, dedicat celor mai noi, spectaculoase si amuzante creatii din publicitate.Romania care este – agenda cu oops-urile, in general politice si in special tipic romanesti, ale saptamanii. Next Gen – un serial deja consacrat, in care, pentru ca are 23 de sezoane si se simte inca tanara, emisiunea Apropo TV iese in oras cu artisti din noua generatie.  

Duminica, 17 aprilie, de la 13:05, romanii sunt invitati sa urmareasca prima editie a celui de-al 23-lea sezon Apropo TV!