• Emisiuni
  • Apropo TV
  • Discutii despre TIFF si BurgerFest duminica aceasta, in Apropo TV!

Discutii despre TIFF si BurgerFest duminica aceasta, in Apropo TV!

Discutii despre TIFF si BurgerFest duminica aceasta, in Apropo TV!

Duminica, de la 13:05, in Apropo TV, Andi Moisescu si invitatii rubricii Romania care este, Amalia Nastase, Alex Tocilescu, Marius Florea Vizante, Theodor Paleologu si Cristian Lica, proprietarul muzeului Kitsch-ului Bucuresti, vor incerca sa inteleaga ce a vrut sa spuna autorul in cazul unor ”opere de arta” realizate in tara noastra si analizate in cadrul seriei Estetica frumosului. 

Prima, la Bacau, unde autoritatile au inaugurat recent o noua statuie a lui George Bacovia, realizata din 1.5 tone de piese auto. Urmatoarea oprire va fi la Cluj-Napoca, unde, spre bucuria lui Charles Darwin, primarul localitatii a inaugurat o maimuta. Al doilea episod Estetica frumosului se va incheia la Targu Jiu, unde bustul comisarului Ioan C. Popilian s-a degradat la trei luni de la dezvelire. 

Ce-a fost mai intai, carnea sau chifla? Aflam duminica aceasta, in rubrica Bucatarium, cand chef FOA si expozanti ai BurgerFest vor discuta despre geneza plina de peripetii a burgerului, iar in Joyride, Andi Moisescu va vorbi despre cosplay. Cum era de asteptat, fenomenul a inceput in Japonia, unde i se zice kosupure, iar in America cosplay-ul este deja considerat o forma de arta urbana escapista. Pana si la noi, cosplay-ul a inceput sa fie ceva mai mult decat simpla costumare intr-un personaj dintr-un anime, film sau banda desenata si etalarea la evenimentele de gen.

Anul acesta la TIFF, monstrii din Alien, Falci si King Kong par sa fie foarte suparati. Sunt probabil doar invidiosi ca, spre deosebire de Dracula, nu s-au nascut si ei in Romania. Saptamana aceasta, in cadrul rubricii Pubfather, Tudor Giurgiu si Bogdan Manea analizeaza cateva spoturi publicitare realizate pentru TIFF 2017. 

Duminica, de la ora 13:05, sau in reluare dupa miezul noptii, romanii sunt invitati sa urmareasca cel de-al 25-lea sezon Apropo TV.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Apropo TV

Articole pentru emisiune Apropo TV

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni