• PRO TV
  • Elena de la Mandinga, asa cum putine vedete indraznesc sa se fotografieze. Cea mai recenta imagine publicata de artista i-a lasat pe toti fara cuvinte

Elena de la Mandinga, asa cum putine vedete indraznesc sa se fotografieze. Cea mai recenta imagine publicata de artista i-a lasat pe toti fara cuvinte

Elena de la Mandinga, asa cum putine vedete indraznesc sa se fotografieze. Cea mai recenta imagine publicata de artista i-a lasat pe toti fara cuvinte

Elena de la Mandinga pare sa fi lasat in urma problemele cu tenul. Frumoasa cantareata a suferit de acnee severa in ultimele luni, dupa o infectie cu stafilococ pe care nu stie cu siguranta de unde l-a luat.

In urma cu putin timp, artista a publicat pe pagina de Facebook o imagine in care apare complet nemachiata. Tenul vedetei este impecabil, fara imperfectiuni, iar cantareata este mai fericita ca niciodata de rezultat.

 

Dupa ce a scapat de acneea severa, Elena Ionescu a luat masuri si in ceea ce priveste silueta. Dupa antrenamente intense in sala de fitness, aceasta a ajuns sa aiba un fizic demn de invidiat. Bruneta a constientizat faptul ca niciun regim alimentar daca nu e combinat cu multa miscare, nu va da niciodata rezultate asteptate.

Asa arata Elena anul trecut: cantareata aparea la televizor cu o pereche mare de ochelari si o sapca, pentru a masca urmele lasate de acnee pe chipul ei. 

Dupa tratament de durata, au inceput sa apara si rezultatele. Cantareata poate sa posteze acum imagini in care apare nemachiata, cu tenul luminos, impecabil.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni