Pentru ca sotia era plecata si trebuia sa aiba grija de micutii sai, un tatic a avut geniala ideea sa transforme propria casa intr-un loc de joaca  asa ca, nu a mai stat pe ganduri si a trecut la treaba.

Si-a anuntat sotia ca vrea sa faca ceva special alaturii de copiii lui si ca nu vrea sa o vada toata ziua pe acasa, a sunat la o firma de transport, iar cei de acolo au adus camioane intregi cu mingi pe care de obicei cei mici le intalnesc la locurile de joaca.

Distractia a fost in toi, nu numai pentru cei mici, dar si pentru adulti, care s-au bucurat de o zi intreaga de distractie. S-a facut liniste atunci cand mamica a sunat ca se intoarce acasa, iar pentru a o intampina cum se cuvinte i-au pregatit si ei o farsa: au strans mingile in asa fel incat atunci cand intra pe usa sa cada toate peste ea.Chiar daca au facut dezastru in casa, mamica nu s-a suparat si distractia a continuat. In numai 2 zile filmuletul a strans peste 31 de milioane de afisari pe Youtube, iar in prezent are peste 76 de milioane de vizualizari.