• Emisiuni
  • Apropo TV
  • Lansari de carte si o noua colectie de lucrari stiintifice, duminica, de la 13:05, la Apropo TV

Lansari de carte si o noua colectie de lucrari stiintifice, duminica, de la 13:05, la Apropo TV

Lansari de carte si o noua colectie de lucrari stiintifice, duminica, de la 13:05, la Apropo TV

Duminica, 17 mai, de la ora 13:05, Apropo TV continua episodul doi al materialului intitulat Cartea care te lumineaza. Saptamana aceasta colectia de lucrari stiintifice scrise in inchisoare pentru reducerea pedepsei continua cu George Copos, Dinel Staicu, Decebal Traian Remes si Sorin Ovidiu Vantu. Despre cartile acestora vor discuta Marius Chivu, Gojira, Ovidiu Ioanitoaia, Mircea Dinescu si Sisu.

In Romania care este, Andi Moisescu ii va avea invitati in platoul emisiunii pe Gabriel Liiceanu si pe Profesorul Lucian Boia. In perioada 20-24 mai urmeaza sa aiba loc cea de-a zecea editie a Salonului International de Carte - Bookfest 2015. Printre cele peste 1.000.000 de volume si 200 de edituri care ii asteapta pe romani la Romexpo, nume mari ale culturii romanesti isi lanseaza carti de exceptie sau reeditari speciale. Profesorul Lucian Boia isi va lansa anul acesta la Bookfest cartea Cum s-a romanizat Romania si vine duminica la Apropo TV cu mai multe detalii.

In rubrica Advertising, saptamana aceasta, Robert Tiderle de la Papaya Advertising, actorul Alexandru Papadopol si Vali Suciu de la Jazz Communication comenteaza impreuna cu Andi Moisescu spotul publicitar al unei cunoscute platforme video online.

Cele mai savuroase comentarii, care vizeaza teme de larg interes, dar si situatii care starnesc hohote de ras, doar in Apropo TV, in fiecare duminica, de la 13:05.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Apropo TV

Articole pentru emisiune Apropo TV

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni