• Emisiuni
  • Vocea României
  • A vandut peste 1 milion si jumatate de albume la nivel international, iar acum vorbeste despre visul concurentilor de la "Vocea Romaniei". Cine este artistul care a spus: "Vocea e visul"

A vandut peste 1 milion si jumatate de albume la nivel international, iar acum vorbeste despre visul concurentilor de la "Vocea Romaniei". Cine este artistul care a spus: "Vocea e visul"

A vandut peste 1 milion si jumatate de albume la nivel international, iar acum vorbeste despre visul concurentilor de la "Vocea Romaniei". Cine este artistul care a spus: "Vocea e visul"

John Newman a primit discul de aur in Romania pentru vanzarile record inregistrate de single-ul "Love Me Again" si a povestit intr-un interviu exclusiv ce a insemnat experienta "The Voice" pentru el. 

Nominalizat la Brit Awards in 2014, alaturi de David Bowie, John Newman a declarat ca este fan al emisiunii "The Voice", el insusi performand ca invitat in cadrul variantei olandeze a show-ului.

 

"E pentru prima data cand m-am implicat intr-un proiect de acest gen si am ales "The Voice" pentru ca e cu adevarat un show complet! Nu vreau sa sune siropos, dar reprezentatia de la finala din Olanda m-a reprezentat si a fost cool", a declarat artistul.

 

Cat despre ceea ce inseamna un show ca "Vocea Romaniei", Newman a declarat: "Oamenii vorbesc despre viata de vedeta si e un vis pentru majoritatea. Pentru mine e greu, dar asta e ceea ce am ales sa fac, asta e viata mea si chiar si asa si pentru mine e suprarealist cateodata. In ceea ce priveste show-urile cu talent, ele sunt visul. E mai mult decat interesant sa urmaresti evolutia viitorilor artisti, transformarea lor. E important ca si concurentii sa asculte, sa ramana sinceri fata de ei si sa faca ce vor". 

 

Vocea Romaniei revine in aceasta toamna la ProTV cu Smiley, Loredana, Marius Moga si Tudor Chirila in rolul antrenorilor, iar gazda va fi Pavel Bartos. 

 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni