• PRO TV
  • Mandinga, multumita de prestatia de la Eurovision 2012: "Romania ocupa un onorabil loc 12"

Mandinga, multumita de prestatia de la Eurovision 2012: "Romania ocupa un onorabil loc 12"

<span style="color:#f00;">Mandinga, multumita de prestatia</span> de la Eurovision 2012: "Romania ocupa un onorabil loc 12"

Primele reactii dupa Eurovision 2012.

"Noi tindeam spre primele locuri si ne-am fi dorit sa fim acolo, dar tinand cont ca ne-am clasat peste tari precum Franta, Marea Britanie, Irlanda, Cipru sau Islanda, inseamna ca nu am facut o treaba chiar atat de rea. A fost o competitie stransa si dificila, dar Mandinga a dat tot ceea ce a avut mai bun in cele trei minute", a spus Omar, citat de Mediafax.

Eurovision 2012: Suedia este castigatoarea, cu o piesa care CU SIGURANTA va prinde. Ascult-o si tu!

Si solista Mandinga, Elena, a spus ca a fost o competitie mai dificila decat se asteptau. "In ciuda semnelor de la casele de pariuri, din presa de specialitate, de pe internet, am ajuns pe locul 12. Multumim mult celor care au crezut in Mandinga si ne-au sustinut in cel mai important concurs muzical european", a declarat aceasta.

Cantareata multumeste fanilor Mandinga pentru mesajele postate pe Facebook, care i-au ajutat pe membrii formatiei sa nu isi piarda "energia si optimismul".

EUROVISION 2012: Cine e Loreen, castigatoarea editiei 2012? S-a remarcat la un concurs de talente din Suedia! VIDEO

"Aveam multe motive sa credem ca va fi mai bine. Dar data fiind competitia stransa si mai ales votul care a parut unul reginonal, consideram ca Romania ocupa un onorabil loc 12 din cele 26 de tari care au intrat in finala si din cele 42 care au fost in total in concurs", crede si Alex.

Televotul "a fost mai greu de anticipat, chiar si de cei care scriu de multi ani despre Eurovision. Jurnalistii ne spuneau ca suntem favoriti si scriau pe tema asta, asa ca am sperat pana in ultimul moment ca vom reusi sa facem o surpriza si mai placuta romanilor", a spus El-Nino.

Mandinga la Eurovision 2012: Cronica unui dezastru anuntat. Greselile care ne-au COSTAT SCUMP si cum s-a facut JOCUL PUNCTELOR

"Am primit invitatia de a concerta din nou in Azerbaidjan, dupa ce am cantat in Eurovision Village in fata a peste 20.000 de oameni. Acum incercam sa ne punem agenda in ordine si apoi sa vedem ce e de facut", a mai spus Alex, referitor la planurile trupei.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni