• Emisiuni
  • Apropo TV
  • Micile noastre ipocrizii si cinematografia romaneasca dupa Gopo, duminica, de la 13:05, in Apropo TV!

Micile noastre ipocrizii si cinematografia romaneasca dupa Gopo, duminica, de la 13:05, in Apropo TV!

Micile noastre ipocrizii si cinematografia romaneasca dupa Gopo, duminica, de la 13:05, in Apropo TV!

  Duminica, 12 aprilie, de la ora 13:05, Apropo TV vine cu o editie de zile mari. Ne-am obisnuit de mult cu duplicitatea si fatarnicia, fie ele din istorie, politica sau din viata noastra de zi cu zi. 

Tocmai de aceea, Apropo TV prezinta duminica Micile noastre ipocrizii – un material cinstit si vesel despre clasica discrepanta dintre ceea ce declaram ca suntem si ceea ce suntem cu adevarat. Despre mici ipocrizii romanesti privind furatul, religia, cainii sau manelele, vorbesc, in editia de saptamana aceasta, actorul Adrian Vancica, psihologul Iris Gogorici si profesorul Theodor Paleologu.

In Romania care este, Andi Moisescu, impreuna cu invitatii sai din platoul emisiunii, actorii Lucian Georgescu si Dorian Boguta, vor purta o discutie ampla despre filmul romanesc si canalele de promovare pentru acesta. Tot atunci, vom vedea cum se prezinta viata cinematografica dupa premiile Gopo.

In prima zi de Paste, in rubrica Advertising, va fi prezentata o colectie speciala de spoturi cu si pentru iepuras. Reprezentanti ai agentiei Propaganda, Liviu David de la Next Advertising si Andi Moisescu vor comenta cateva dintre cele mai cunoscute spoturi de la noi pe aceasta tema. 

Cele mai neasteptate si amuzante situatii sunt prezentate in fiecare duminica, in Apropo TV, de la ora 13:05.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Apropo TV

Articole pentru emisiune Apropo TV

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni