• Emisiuni
  • Apropo TV
  • Misterele showbiz-ului, deslusite duminica, de la 13:05, in Apropo TV!

Misterele showbiz-ului, deslusite duminica, de la 13:05, in Apropo TV!

Misterele showbiz-ului, deslusite duminica, de la 13:05, in Apropo TV!

Duminica, de la 13:05, in Apropo TV, se lanseaza primul episod al unui amplu material Misterele showbiz-ului. Cati bani a pierdut la "pacanele" Viorel Lis?, Cu cine l-a inselat Elena Ceausescu pe Nea Nicu? si  Cate peruci a strans Nea Beni (Benone Sinulescu) in aproape 60 de ani de cariera?, acestea vor fi cateva dintre intrebarile la care vor raspunde in materialul de duminica Dan Boerescu, Alin Galatescu, Adrian Vancica si Stela Popescu, impreuna cu Andi Moisescu.

Saptamana aceasta in rubrica Romania care este vom avea parte de foarte mult talent si premii internationale. Tema  va fi Aferim, filmul care a castigat la Festivalul de la Berlin Ursul de argint pentru cea mai buna regie. Pentru a discuta pe marginea acestui subiect, invitatii din platou nu puteau fi altii decat regizorul Radu Jude si actrita Ada Solomon. 

Duminica, in rubrica Advertising, Bogdan Moraru impreuna cu Alexandru Dumitrescu aka Tugu vor comenta spoturile celui mai mare portal de joburi din Romania, care au devenit un adevarat fenomen. 

Cele mai neasteptate si amuzante situatii sunt prezentate in fiecare duminica, in Apropo TV, de la ora 13:05.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Apropo TV

Articole pentru emisiune Apropo TV

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni