• Emisiuni
  • Vocea României
  • Nicole Cherry, cu mainile pe burtica Antoniei: "Cica se ia". Imaginea care a strans mii de like-uri

Nicole Cherry, cu mainile pe burtica Antoniei: "Cica se ia". Imaginea care a strans mii de like-uri

Nicole Cherry, cu mainile pe burtica Antoniei: "Cica se ia". Imaginea care a strans mii de like-uri

Nicole Cherry si Antonia sunt doua dintre cele mai indragite artiste de la noi din tara, iar cea mai recenta imagine demonstreaza ca cele doua artiste sunt si foarte bune prietene.

De cand a anuntat ca va deveni din nou mamica la sfarsitul acestui an, Antonia a renuntat sa-si mai ascunda relatia cu Alex Velea, iar faptul ca acum se pot afisa in public pare sa fi luat o piatra de pe inima artistei. Cantareata trece prin una dintre cele mai frumoase perioade din viata sa, iar fericirea i-o impartaseste si Nicole, care a marturisit in descrierea imaginii iubirea pe care i-o poarta Antoniei.

 

O imagine publicata de "Ciresica" a starnita, insa, o multime de comentarii din partea prietenilor ei virtuali. In timp ce unii si-au exprimat admiratia pe care le-o poarta celor doua cantarete, au fost si cativa care i-au transmis lui Nicole Cherry sa aiba grija sa nu se ia burtica pentru ca are o varsta frageda.

Maine, pe data de 6 decembrie, Nicole implineste frumoasa varsta de 16 ani, dar se pare ca au si inceput sa soseasca cadourile pentru frumoasa adolescenta.

 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni