Un alt subiect care va fi dezbatut in materialul de duminica il reprezinta si locul de joaca pentru copii, construit in mijlocul unui camp in localitatea Valcele din judetul Calarasi. Locuitorii de acolo nu au canalizare sau apa curenta, insa se pot relaxa in mijlocul campului. Andi Moisescu impreuna cu Alex Dima, Costi Dita, Amalia Nastase, Alina Gorghiu, Liviu Mihaiu si Vizante vor aborda si tema nebuniei care s-a creat in jurul construirii info-chioscurilor pe care s-au cheltuit milioane de euro pana in momentul de fata. Acestea nu au nicio utilitate, deoarece fie nu sunt racordate la reteaua de curent, fie s-au stricat si nimeni nu le repara.

Emisiunea va continua in mod obisnuit cu rubrica Romania care este. Invitatii in platoul emisiunii vor fi regizorul Tudor Giurgiu si actorul Emilian Oprea, care comenteaza impreuna cu Andi tema filmului bazat pe fapte reale,  De ce eu?.

Saptamana aceasta in rubrica Advertising, noile spoturi ale unui cunoscut brand de electronice si electrocasnice vor fi comentate de catre Carmen & Robert Tiderle si Bogdan Naumovici.Cele mai neasteptate si amuzante situatii sunt prezentate in fiecare duminica, in Apropo TV, de la ora 13:05.