• Emisiuni
  • Apropo TV
  • Proiecte depasite de bunele maniere, film si publicitate , duminica, de la 13:05, in Apropo TV!

Proiecte depasite de bunele maniere, film si publicitate , duminica, de la 13:05, in Apropo TV!

Proiecte depasite de bunele maniere, film si publicitate , duminica, de la 13:05, in Apropo TV!

Duminica, de la 13:05, in Apropo TV, se lanseaza primul episod al amplului material Depasiti de bunele maniere. Tot felul de proiecte au fost realizate cu fonduri obtinute de la Uniunea Europeana, dar punerea lor in practica lasa de dorit. Printre ele ne referim la Trenul de mare viteza in care au fost investiti 5 milioane de euro. Ar fi trebuit sa circule cu o viteza de 160 km/h, dar infrastructura din Romania a reusit sa-l aduca la o medie de numai 20 km/h. Pe langa acest proiect grandios, mai avem scolile moderne care au fost construite, dar stau inchise din cauza primariilor.

Un alt subiect care va fi dezbatut in materialul de duminica il reprezinta si locul de joaca pentru copii, construit in mijlocul unui camp in localitatea Valcele din judetul Calarasi. Locuitorii de acolo nu au canalizare sau apa curenta, insa se pot relaxa in mijlocul campului. Andi Moisescu impreuna cu Alex Dima, Costi Dita, Amalia Nastase, Alina Gorghiu, Liviu Mihaiu si Vizante vor aborda si tema nebuniei care s-a creat in jurul construirii info-chioscurilor pe care s-au cheltuit milioane de euro pana in momentul de fata. Acestea nu au nicio utilitate, deoarece fie nu sunt racordate la reteaua de curent, fie s-au stricat si nimeni nu le repara.

Emisiunea va continua in mod obisnuit cu rubrica Romania care este. Invitatii in platoul emisiunii vor fi regizorul Tudor Giurgiu si actorul Emilian Oprea, care comenteaza impreuna cu Andi tema filmului bazat pe fapte reale,  De ce eu?.

Saptamana aceasta in rubrica Advertising, noile spoturi ale unui cunoscut brand de electronice si electrocasnice vor fi comentate de catre Carmen & Robert Tiderle si Bogdan Naumovici.

Cele mai neasteptate si amuzante situatii sunt prezentate in fiecare duminica, in Apropo TV, de la ora 13:05.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Apropo TV

Articole pentru emisiune Apropo TV

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni