Un alt subiect care va fi dezbatut in materialul de duminica il reprezinta si becurile de 700.000 de euro de pe podul iesit din garantie de la Agigea. Andi Moisescu impreuna cu Alex Dima, Costi Dita, Amalia Nastase, Alina Gorghiu, Liviu Mihaiu si Marius Florea Vizante vor dezbate pe marginea acestor subiecte si vor incerca sa gaseasca explicatii.

Emisiunea de duminica va continua in mod obisnuit cu rubrica Romania care este. Invitati in platoul emisiunii vor fi criticul de film si directorul artistic al Festivalului International de Film Transilvania, Mihai Chirilov si regizorul Nae Caranfil, care vor discuta impreuna cu Andi pe tema premiilor Gopo care vor avea loc pe 30 martie.

Saptamana aceasta in rubrica Advertising va fi prezentata o colectie impresionanta de spoturi care au ca subiect principal cateii. Cele mai indragite reclame in care cateii joaca rolul principal, vor fi comentate de catre Alina Gavrila si Codin Caradimu.Cele mai neasteptate si amuzante situatii sunt prezentate in fiecare duminica, in Apropo TV, de la ora 13:05.