• Emisiuni
  • Apropo TV
  • Totul despre noul videoclip Holograf, duminica, de la 13:05, in Apropo TV!

Totul despre noul videoclip Holograf, duminica, de la 13:05, in Apropo TV!

Totul despre noul videoclip Holograf, duminica, de la 13:05, in Apropo TV!

Duminica, de la 13:05, in Apropo TV, continua materialul Misterele showbiz-ului. Cate femei a cucerit de fapt Ilie Nastase?, Cat la suta din corpul Biancai Dragusanu este apa si cat la suta varii substante anorganice?, Oare domnul Marian Nistor doarme cu bentita pe cap?, De ce n-are Dan Diaconescu dantura de mogul media sau macar de star la Hollywood?, sunt cateva dintre intrebarile la care Dan Boerescu, Alin Galatescu, Adrian Vancica si Stela Popescu, impreuna cu Andi Moisescu, vor raspunde in materialul de duminica aceasta.

Romania care este ne va aduce saptamana aceasta invitati de marca din industria muzicala. Dan Bittman si Mugurel Vrabete vin in platoul emisiunii pentru a comenta cel mai nou videoclip Holograf in regia lui Alex Ceausu, lansat de curand pentru piesa De cate ori sa te iubesc. Scenariul este unul inedit si ii are drept protagonisti pe marele actor Radu Beligan, alaturi de actrita Ada Condeescu si Adi Nartea. Totul despre noul videoclip vom afla duminica, in Apropo TV.

In rubrica Advertising, Claudiu Dobrita impreuna cu Colonelu’ si Catalin Dobre vor comenta spoturile de la Super Bowl 2015. 

Cele mai neasteptate si amuzante situatii sunt prezentate in fiecare duminica, in Apropo TV, de la ora 13:05.

 

 

 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Apropo TV

Articole pentru emisiune Apropo TV

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni