Weekend spectaculos la preselectiile Romanii au talent din Bucuresti!

Weekend spectaculos la preselectiile Romanii au talent din Bucuresti!

Romania a demonstrat inca o data ca are cu ce se mandri. Pe 17 si 18 ianuarie, in Bucuresti, la Opera Comica pentru copii, in fata juriului Romanii au talent s-au prezentat sute de concurenti care au aratat inca o data ca tara noastra mai are talente autentice pe care le poate prezenta lumii intregi.

In acest weekend originalitatea si creativitatea au pus stapanire pe capitala, iar unul dintre jurati a apasat golden buzz-ul si, astfel si-a trimis concurentul preferat direct in semifinala. Decizia de a apasa butonul auriu a surprins atat juratii, cat si sala plina pana la refuz, publicul reactionand cu aplauze indelungi, fiind incantati de alegere.

“Dupa 4 sezoane Romanii au talent, in care am crezut ca am vazut totul, am fost din nou surprins la Bucuresti si am folosit pentru prima oara Golden Buzz-ul, trimitand un act artistic neasteptat direct in semifinala. As mai fi facut-o de inca 3 ori pe parcursul auditiilor din acest weekend si asta cred ca spune totul” a declarat Andi Moisescu.

A fost un weekend plin de aparitii incendiare, de reactii ale publicului pline de entuziasm, dar si de comentarii savuroase venite din partea celor patru jurati, care au facut deliciul acestor doua zile de spectacol autentic. Au fost doua zile pline de surprize pentru concurenti, dar si pentru cei patru jurati, care au fost incantati de talentele inedite prezente pe scena.

Spectacolul a fost la el acasa in Bucuresti. Cantareti, dansatori, magicieni, artisti beatbox, numere de stand-up comedy, flair bartending, dans contemporan, rapperi, actori, toti au venit plini de speranta in fata juriului si cu ambitia de a demonstra ca sunt cei mai buni, ca merita sa ajunga in finala si sa devina urmatorul erou national. Toate aceste momente care vor depasi orice imaginatie vor putea fi urmarite din  primavara doar la PRO TV.

Editia a cincea “Romanii au talent” se anunta a fi spectaculoasa, cu multe surprize si momente care cu siguranta vor impresiona telespectatorii.

Romanii au talent - Fii eroul nostru!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni