• PRO TV
  • A fost anorexica in liceu, dar acum a ajuns sa cantareasca 172 de kilograme. Filmuletele ei au cucerit internetul

A fost anorexica in liceu, dar acum a ajuns sa cantareasca 172 de kilograme. Filmuletele ei au cucerit internetul

A fost anorexica in liceu, dar acum a ajuns sa cantareasca 172 de kilograme. Filmuletele ei au cucerit internetul

Whitney Way Thore, tanara din statul Carolina de Nord care a strans milioane de afisari cu videoclipurile publicate pe YouTube, in care arata ce dansatoare priceputa e, va avea propriul reality-show.

La 30 de ani, Whitney cantareste 172 de kilograme, insa nu pentru ca si-ar petrece ziua mancand foarte mult. Americanca a fost diagnosticata tarziu cu sindromul ovarelor polichistice, afectiune care a facut-o sa adune repede kilogramele in plus si sa le dea jos cu mare greutate, scrie site-ul stirileprotv.ro.

In liceu, Whitney era de nerecunoscut. Cantarea cu 120 de kilograme mai putin si era o dansatoare talentata. In ciuda greutatii sale, femeia nu a renuntat la pasiunea sa. Videoclipul publicat de ea pe YouTube si intitulat "O fata grasa dansand" a strans aproape 6 milioane de afisari si i-a adus lui Whitney celebritatea.

Acum, ea va fi protagonista unui reality-show pe postul de televiziune TLC. Ea a povestit ca a acceptat acest proiect pentru a le arata femeilor complexate de greutatea lor ca nu au motive sa nu se bucure de viata.

Citeste mai multe aici!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni