De la incheierea competitiei, Adina Gherasim si-a implinit un vis: de la 1 septembrie va tine niste cursuri de dans la bara pentru femeile care vor sa invete tainele acestui gen de dans sau care isi doresc doar sa se mentina in forma.

Popor talentat sa nu zici ca nu te-am anuntat! Au inceput inscrierile pentru noul sezon Romanii au talent si avem nevoie de tine! Scoate-ti talentul din casa si inscrie-te aici In sezonul 5 TU esti eroul nostru!

Inca de la participarea sa la "Romanii au Talent", frumoasa aradeanca marturisea ca inca nu stie daca dansul la bara este o meserie pe care si-o doreste pe termen lung, recunoscand ca este inca prea tanara sa se gandeasca la asta. 

"Dansul la bara este una dintre metodele inedite de intretinere corporala, care in ultimii anii a ajuns din incinta cluburilor in salile de sport. Anul acesta mi-am propus sa deschis si eu o sala speciala pentru a invata dansuri la bara, sunt multe femei interesate sa invete, unele vor pentru a face o supriza sotului, altele vor sa invete pentru ele. Femeile mai vor sa invete pentru a primi un job in strainatate unde se castiga foarte bine.  

 

In momentul de fata astept cu nerabdare sa incep cursurile alaturi de persoane profesioniste. Cred ca atunci cand destinul vrea sa reusesti nimic nu-ti poate sta in cale. Nu stiu unde voi fi peste 5 ani. Sunt destul de schimbatoare si tot timpul pozitiva cand vine vorba de afaceri", spunea Adina.

 

Tanara care s-a facut remarcata la show-ul "Romanii au Talent" atat gratie aptitudinilor sale, dar si fizicului sau de invidiat a renuntat de curand la suvitele ei blonde si s-a facut bruneta. Noul look o prinde de minune pe frumoasa Adina si de aceeasi parere sunt si prietenii ei de pe Facebook, care i-au facut numeroase complimente.