• Emisiuni
  • Apropo TV
  • Apropo TV continua aventura in fascinantul univers al stirilor false, AZI, de la 13:05!

Apropo TV continua aventura in fascinantul univers al stirilor false, AZI, de la 13:05!

Apropo TV continua aventura in fascinantul univers al stirilor false, AZI, de la 13:05!

Duminica aceasta, de la ora 13:05, in Apropo TV, Andi Moisescu, impreuna cu invitatii rubricii Romania care este, Lucian Mandruta, Costel si Bogdan Naumovici, va continua aventura in fascinantul univers al stirilor false autohtone: de la portocalele injectate cu sange, la starea de sanatate a unui cunoscut om de afaceri si pana la cochetariile separationiste ale lui George Soros.

Dupa multe jucarii Made in China, avem nevoie si noi de ceva Made in Japan. Asa ca, in rubrica Joyride vom afla istoria Kendama, unul dintre cele mai populare jocuri din Tara Soarelui Rasare.

Emisiunea va continua cu Bucatarium, rubrica in care duminica aceasta, chef Joseph Hadad va pregati in exclusivitate o reteta din Nordul Africii. In Next Gen, ne vom opri undeva la granita dintre hip-hop, artist vizual si hipster si il vom cunoaste pe Tony Baboon, iar in cadrul rubricii Pubfather, Andi Moisescu, Codin Caradimu si Cosmin Natanticu vor comenta pe marginea unor spoturi publicitare cu, pentru si despre mancarea de tip fast food.

Duminica, de la ora 13:05, sau in reluare dupa miezul noptii, romanii sunt invitati sa urmareasca cel de-al 25-lea sezon Apropo TV.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Apropo TV

Articole pentru emisiune Apropo TV

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni