Apropo TV revine cu sezonul 24, incepand cu 11 septembrie!

Apropo TV revine cu sezonul 24, incepand cu 11 septembrie!

Apropo TV, una dintre cele mai longevive emisiuni, se intoarce cu sezonul 24, care debuteaza duminica, 11 septembrie, de la 13:05.   

Revin, cu aceasta ocazie, rubricile lansate sezonul trecut. TrendBox – un serial cu invitati in studio, dedicat trendurilor tehnologice, si nu numai, care ne ajuta sa intelegem mai bine in ce lume complicata si costisitoare traim. In prima editie, tema de discutie va fi jocul Pokemon Go. 

101 Locuri – un serial de travel romanesc, de colecție, va prezenta duminica viitoare Cetatea Devei, locul de unde plecau pe vremuri antrenorii nostri de aur si varii campioane absolute la gimnastica. Totul cu ocazia unei intrebari recente, ramase inca fara raspuns: de ce nu facem muzeu din Centrul Olimpic de la Deva?   

Se intorc, de asemenea, rubricile indelung consacrate. Pubfather – clasicul segment dedicat publicitații, susținut de Andi Moisescu si invitații sai. in prima ediție a acestui sezon acestia vor discuta despre Cumintenia Pamantului si proverbiala noastra generozitate scotiana.

Next Gen este o rubrica dedicata artistilor din noua generație. Primul din acest sezon va fi actorul Silviu Gherman, unul dintre cei mai interesanți youtuberi ai momentului. 

Genericul Colectiile Apropo TV reuneste dezbaterile emisiunii, pe baza de controverse, umor si invitați celebri. Primul pe lista este folclorul romanesc neobisnuit de nou, care include un hit despre pizza lui tanti Mita si un fel de melodie dedicata unui primar care, din rațiuni cel mai probabil electorale, a dat internet la tot satul. 

Duminica, de la 13:05, sau in reluare dupa miezul noptii, romanii sunt invitați sa urmareasca cel de-al 24-lea sezon Apropo TV.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Apropo TV

Articole pentru emisiune Apropo TV

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni