• Emisiuni
  • Apropo TV
  • Despre Drumul spre succes si probleme care impart Romania in doua, duminica, de la 13:05, in Apropo TV

Despre Drumul spre succes si probleme care impart Romania in doua, duminica, de la 13:05, in Apropo TV

Despre Drumul spre succes si probleme care impart Romania in doua, duminica, de la 13:05, in Apropo TV

Duminica, 19 aprilie, de la ora 13:05, Apropo TV vine cu o noua editie, care va debuta cu subiecte ce au impartit mereu romanii in doua tabere. Printre problemele care vor fi dezbatute de Andi Moisescu impreuna cu Marius Florea Vizante, Mihaela Radulescu si Lucian Mandruta se numara cea a maidanezilor, arestarile de la DNA, vedetele de televiziune din Romania, ora obligatorie de religie in scoli si pistele pentru biciclisti.

Romania care este va prezenta saptamana aceasta cel mai nou album Grasu XXL – Drumul spre succes. Artistul va fi invitat in platoul emisiunii alaturi de Guess Who si vor comenta impreuna cu Andi Moisescu pe marginea pieselor si a ideii albumului lansat anul acesta, pe 23 martie.

Ca de obicei, publicitatea isi are un loc special in Apropo TV. In editia de duminica aceasta, reprezentanti ai agentiei Lowe si Razvan Capanescu vor vorbi, impreuna cu gazda emisiunii, despre spoturile cu masini de la Super Bowl 2015 si impactul acestora asupra privitorilor.

Cele mai savuroase comentarii, care vizeaza teme de larg interes, dar si situatii care starnesc hohote de ras, doar in Apropo TV, in fiecare duminica, de la 13:05.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Apropo TV

Articole pentru emisiune Apropo TV

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni