Despre legaturi periculoase si probleme cotidiene, duminica, de la 13:05, in Apropo TV

Despre legaturi periculoase si probleme cotidiene, duminica, de la 13:05, in Apropo TV
Data: 03 Aprilie 2015

Romania care este va prezenta saptamana aceasta cel mai mare festival de muzica din Romania. Are loc la Cluj, poarta numele de Electric Castle si se va desfasura anul acesta in perioada 25-28 iunie la castelul Banffy, unde va avea amplasate nu mai putin de 6 scene si peste 150 de artisti prezenti. Andi Moisescu impreuna cu invitatii sai in platoul emisiunii, Andi Vanca – PR Manager Electric Castle si Miki & Dobrica de la Suie Paparude, vor vorbi despre istoria renumitului festival, dar si despre surprizele de anul acesta.

Ca de obicei, publicitatea isi are un loc special in Apropo TV. In editia de duminica, Bogdan Manea de la agenta Brightness Advertising si reprezentanti ai agentiei Rusu + Bortun vor comenta impreuna cu gazda emisiunii legaturile periculoase ale unora dintre cele mai cunoscute spoturi publicitare la bateriile de masina. 

Cele mai savuroase comentarii, care vizeaza teme de larg interes, dar si situatii care starnesc hohote de ras, doar in Apropo TV, in fiecare duminica, de la 13:05.
VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies