• PRO TV
  • "Imi iubesc prietena, urasc fetele din Ibiza, stati departe de mine". Ce face o iubita posesiva ca sa tina fetele la distanta de iubitul sau

"Imi iubesc prietena, urasc fetele din Ibiza, stati departe de mine". Ce face o iubita posesiva ca sa tina fetele la distanta de iubitul sau

"Imi iubesc prietena, urasc fetele din Ibiza, stati departe de mine". Ce face o iubita posesiva ca sa tina fetele la distanta de iubitul sau

O iubita extrem de geloasa si care este si posesiva isi pune iubitul cu care are o relatie de peste 6 ani sa poarte tricouri cu mesaje umilitoare.

Abbie Bartlett, o tanara in varsta de 20 de ani, isi pune iubitul sa poarte tot felul de tricouri cu mesaje care mai de care mai rusinoase pentru ca ea crede ca asa poate tine fetele la distanta de el.

Dupa ce au facut toata povestea publica, cei care au vazut imaginile au avertizat-o pe domnisoara Bartlett ca s-ar putea ca strategia ei sa nu aiba rezultatul asteptat, ba mai mult decat atat, s-ar putea sa le atraga pe fetele in cautare de provocari.

Cei doi au impreuna o fetita in varsta de cinci ani, iar de cand povestea lor a devenit publica pe internet, ei au marturisit ca au inceput sa trateze totul ca pe o gluma si ca asa a fost de fapt de la inceput. Au un simt al umorului extrem de dezvoltat si ca totul a pornit de la o gluma intre ei, iar Abbie nu are niciun motiv ca sa fie geloasa sau posesiva.

"Ne-am intalnit cand inca eram niste copii, iar de atunci am fost tot timpul impreuna. Am incredere absoluta in el, am mers chiar si separati in excursii, de aceea relatia noastra a functionat, ne facem fiecare lucrurile noastre", a mai adaugat ea.

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni