• PRO TV
  • Iulia Vantur si Marius Moga, primele declaratii despre zvonul ca s-au casatorit in secret

Iulia Vantur si Marius Moga, primele declaratii despre zvonul ca s-au casatorit in secret

Iulia Vantur si Marius Moga,<span style="color:#f00;"> primele declaratii </span>despre zvonul ca s-au casatorit in secret

In acest week-end, pe doua conturi de Facebook a aparut zvonul ca Iulia Vantur si Marius Moga sunt casatoriti.

Iulia a tinut sa faca lumina in cazul paginii false de Facebook, unde a aparut informatia legata de presupusa ei casatorie cu Marius Moga: “Exista oameni carora le place sa-si traiasca viata prin prisma altor persoane. De aici si pana la a inventa si a-ti asuma lucruri care n-au nici o legatura cu realitatea uneori nu exista decat un pas. Stirea despre presupusa casatorie dintre mine si Marius Moga a aparut pe un cont de Facebook fals care nu are nici o legatura cu mine. Cei care vor sa stie lucruri reale despre mine o pot face accesand pagina mea de fan, singura pe care o detin si o administrez”.

Orice parinte trebuie sa stie asta. Top 5 mituri despre casatorie si adevarul despre ele

“Nu este nimic adevarat nimic, ati innebunit?  Nu m-am casatorit cu Iulia Vantur. Noi nu ne-am certat niciodata, deci nu avem de ce sa ne impacam. Am ramas prieteni, noi ne vedem... Nu ne-am despartit in stilul acela autentic romanesc, in care sa ne improscam cu noroi. Nu am de gand sa ma casatoresc si nici sa incep o relatie cu ea”,  spus la randul lui Marius Moga.

Pe de alta parte, Iulia Vantur este pisica pe acoperisul fierbinte intr-un pictorial special din numarul de saptamana aceasta al revistei ProTV Magazin.

In interviul ce insoteste fotografiile, blonda de la ProTV isi aminteste cu drag de primul job: “Primii bani i-am castigat pe la 15 ani, din prezentari de moda. La acea vreme, nu era un job foarte bine platit, insa imi placea sa am banii mei de buzunar. Adoram, de asemenea, senzatia pe care o aveam pe podium si show-urile pentru care strabateam kilometri pe tocuri, repetand coregrafiile. Reactiile publicului faceau toti banii”.

In acelasi interviu, Iulia recunoaste ca a ajuns “pe sticla” indrumata de profesoara de teatru. “In primul an de facultate, la 19 ani, profesoara mea de teatru, doamna Mihaela Arsenescu Werner, aflase de un casting organizat la o televiziune locala pentru postul de prezentator TV. A insistat sa merg acolo si acum ii multumesc.” 

Vedeta marturiseste in ProTV Magazin ca s-a pregatit intens pentru acest job inca de cand era de-o schioapa. “Toate jocurile mele din copilarie aveau iz artistic – organizam spectacole, pe care le si prezentam, cantam, dansam, prezentam moda, eram DJ, interpretam scenete”. Si pentru ca acum se pregateste de cel de-al XIII-lea sezon Dansez pentru tine, Iulia recunoaste ca a asteptat cu nerabdare aceasta editie.

Iulia pomeneste in ProTV Magazin si de relatia speciala pe care o are cu parintii ei: “Am o relatie frumoasa cu mama, cu ambii parinti. Sunt unicul copil, asa ca legatura este foarte puternica. Parintii mei sunt singurele persoane pe care ma pot baza, in care am incredere si care stiu ca ma iubesc neconditionat.”

Intrebata de catre ProTV Magazin cum este cand iubeste, frumoasa prezentatoare raspunde emotionata: “Iubirea e cel mai frumos cadou lasat omenirii, de aceea il pretuiesc atunci cand il primesc si il ofer din toata inima, cu bucurie. Eu ma simt mai frumoasa, mai buna, mai toleranta cand iubesc”.

Iar in finalul interviului, Iulia Vantur recunoaste ca e optimista ca va intalni cavalerul in armura stralucitoare alaturi de care isi va intemeia familia mult dorita.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni