• PRO TV
  • Iulia Vantur, secretul unei siluete de vis. Afla cum reuseste sa scape de kilogramele in plus

Iulia Vantur, secretul unei siluete de vis. Afla cum reuseste sa scape de kilogramele in plus

Iulia Vantur, <span style="color:#f00;">secretul unei siluete de vis.</span> Afla cum reuseste sa scape de kilogramele in plus

In noul numar de septembrie, revista “Ce se intampla, doctore?” le propune cititorilor sa-si pastreze starea de buna dispozitie de peste vara prin dieta, sport si un stil de viata echilibrat.

Iulia Vantur este un model in ceea ce priveste viata sanatoasa: tonica, relaxata, a marturisit in interviul acordat revistei “Ce se intampla, doctore?” ca viata trebuie primita cu zambetul pe buze. Iar pentru a-si mentine tonusul si atitudinea pozitiva, Iulia Vantur merge pe bicicleta, joaca badminton, inoata si danseaza.

Cat priveste dieta, vedeta PRO TV  marturiseste ca ii plac dulciurile, insa face miscare pentru a-si mentine silueta. “Daca vreau sa scap de cateva kilograme, nu ma ating de dulciuri, sucuri de orice fel, consum multa apa si mananc salate, fie de fructe, fie de legume. De ceva vreme am descoperit dieta de dezintoxicare, doar din sucuri facute din legume si fructe, o dieta benefica pentru organism, care se tine de doua ori pe an. in timp, am invatat sa mananc sanatos, asa ca nu am nevoie de diete drastice” a declarat Iulia Vantur.

In numarul de septembrie al revistei “Ce se intampla, doctore? ”, Oana Cuzino ofera cateva solutii celor care vor sa scape de petele pigmentare care apar dupa expunerea la soare. si tot la sectiunea de beauty a revistei, cititoarele pot descoperi beneficiile unor plante precum aloe vera, untul de cocos sau uleiul de migdale pentru refacerea pielii dupa sesiunile de bronz excesiv.

Cat priveste alimentatia sanatoasa, sectiunea diete abunda in informatii pentru toate gusturile. Alina Eremia, tanara actrita din serialul “Pariu cu viata” de la PROTV a degustat cateva deserturi raw. Iar unul dintre articole propune cateva plante inedite care pot da savoare salatelor si mancarurilor: kale, mangold si iarba grasa. N-am uitat nici de carnivori, carora le oferim 6 retete de fripturi suculente.

 “Ce se intampla, doctore?” face in luna septembrie si o evaluare a costurilor diverselor analize si teste medicale. De exemplu, numai pe perioada sarcinii, trebuie sa fiti pregatiti cu 5000 de lei pentru o monitorizare corecta si completa a mamei si fatului in sistem privat.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni