• Emisiuni
  • Vocea României
  • Adevarul despre relatia cu Iulia Vantur. La un an de la despartire, Marius Moga rupe tacerea

Adevarul despre relatia cu Iulia Vantur. La un an de la despartire, Marius Moga rupe tacerea

Adevarul despre relatia cu Iulia Vantur. La un an de la despartire, <span style="color:#f00;">Marius Moga rupe tacerea</span>

E un tip romantic, fara doar si poate. Altfel, n-ar fi compus atatea piese de dragoste. Dupa despartirea de Iulia Vantur, Marius n-a avut timp sa se indragosteasca din nou si declara intr-un interviu pentru ProTV Magazin ca este “liber ca pasarea cerului”.

In toamna incepe un nou sezon "Vocea Romaniei" la PRO TV. Cum o sa fii de data asta cu elevii tai?

Sunt asa cum simt eu pe moment, nu-mi fac planuri de acasa. N-am fost sever nici inainte. Sever am fost doar cu Brenciu, cu ai mei am fost intotdeauna bun, pentru ca e o lupta intre echipe, nu intre antrenor si concurenti. 
 

Ce ai facut in perioada asta, de pauza?

Am fost plecat in America, am compus cu tot felul de oameni si in L.A si in New York. Intre timp s-a lansat si piesa cu Maroon5, "The man who never lied", si a fost o piatra de capatai in cariera pe care incercam sa o construiesc acolo, iar acum peste aceasta piatra incerc incet, incet, sa mai pun si altele.


Piesa lui Marius Moga, pe noul album Maroon 5. Asculta aici 'The man who never lied'




Marius Moga a vorbit in interviul pentru ProTV Magazin si despre iubire si relatii. Antrenorul de la "Vocea Romaniei" spune ca acum nu e implicat in nicio relatie si ca e "liber ca pasarea cerului".

Despre Iulia Vantur, cea cu care a fost impreuna timp de patru ani, Marius Moga spune ca au tinut legatura si ca s-au si vazut, de la despartirea lor, iar acum au o frumoasa relatie de prietenie.

"Publicul trebuie sa inteleaga ca doi oameni care au petrecut timp impreuna si s-au apropiat, e firesc sa se mai intalneasca, sa stea de vorba despre diferite lucruri care li se intampla in viata. Cred ca s-au obisnuit cu prea multe cupluri care, dupa ce se despart, arunca cu noroi, dar noi nu facem parte din aceasta categorie" a declarat el.

Compozitorul spune ca, daca la 18 ani punea mare pret pe aspectul fizic al unei femei, acum s-a maturizat: "am inceput sa pun pret si pe alte lucruri, sa ma uit mai departe".

Intrebat daca ar fi dispus, ipotetic, sa aiba o relatie cu o admiratoare de-a sa, artistul a raspuns ca astfel de etichete nu conteaza: "Fan, idol, compozitor… Toate astea sunt doar etichete pe care le punem oamenilor. In momentul in care iti place cineva, te indragostesti si gata!" sustine Moga, care se declara un tip romantic: "Daca nu eram romantic, nu as fi compus atatea piese de dragoste", conchide el.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni