• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Narcis Ianau e singurul barbat din lume care poate sa faca asta. Cum si-a surprins fanii de pe o retea de socializare

Narcis Ianau e singurul barbat din lume care poate sa faca asta. Cum si-a surprins fanii de pe o retea de socializare

Narcis Ianau e singurul barbat din lume care poate sa faca asta. Cum si-a surprins fanii de pe o retea de socializare

Narcis Iustin Ianau, finalistul primului sezon al show-ului "Romanii au Talent", are toate motivele sa fie mandru: a intrat printre primii la Conservator, a intalnit-o pe una dintre cele mai cunoscute romance la nivel international, Angela Gheorghiu, iar de curand si-a surprins fanii de pe Facebook cu un cover inedit.

Caravana "Romanii au talent" a pornit in cautare de noi talente. Afla aici cand ajungem in orasul tau

Narcis Iustin Ianau a facut un cover de exceptie dupa aria "Un bel di vedremo", din Madama Butterfly a lui Giacomo Puccini, reusind astfel sa fie primul barbat din lume care interpreteaza aceasta arie de opera. 

 

 

De curand, Narcis s-a fotografiat alaturi de marea soprana Angela Gheorghiu si a publicat imaginea pe pagina sa de Facebook, marturisindu-le prietenilor virtuali ca o considera pe soprana cea mai mare diva a Romaniei. Tanarul in varsta de 19 ani si-a implinit astfel un vis, asa cum au remarcat si fanii sai de pe reteaua de socializare.

 

Este student la Conservatorul din Cluj

Dupa ce la examenul de Bacalaureat Narcis Ianau a obtinut o nota buna, se pare ca roadele muncii sale abia acum se pot culege.

Desi a luat nota 8.31, iar acest lucru i-ar fi permis sa mearga sa studieze in strainatate, Narcis a decis sa urmeze cursurile Consevatorului din Cluj, unde a si fost admis.

Narcis a dat examenul de admitere la sfarsitul lunii iulie si a fost supus la trei probe: a avut proba de solfegiu, a cantat patru piese si a interpretat o poezie:"Imi place ca profesorii sunt foarte exigenti. Eu m-am inscris la canto clasic si sunt doar 13 locuri la fara taxa", a declarat Narcis pentru aceeasi publicatie.

Tanarul a mai marturisit ca desi nu spera sa fie admis, acest lucru s-a intamplat, se numara printre cei 13 tineri care au intrat pe locurile de la buget, iar daca mama sa nu va reusi sa il sustina financiar, Narcis a declarat ca se va angaja pentru a mai acoperi din cheltuieli. 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni