• PRO TV
  • Narcis Iustin Ianau a petrecut prea mult aseara. Cum s-a trezit fostul concurent de la "Romanii au Talent" in aceasta dimineata

Narcis Iustin Ianau a petrecut prea mult aseara. Cum s-a trezit fostul concurent de la "Romanii au Talent" in aceasta dimineata

Narcis Iustin Ianau a petrecut prea mult aseara. Cum s-a trezit fostul concurent de la "Romanii au Talent" in aceasta dimineata

Narcis Iustin Ianau, adolescentul care a participat la prima editie a emisiunii "Romanii au talent" si s-a clasat pe locul doi, a trecut cu brio examenul de Bacalaureat de anul acesta si acum isi permite cateva momente de distractie.

Tanarul s-a fotografiat in pat, dis-de-dimineata si a publicat imaginea pe Facebook, anuntandu-si fanii ca a petrecut prea mult cu o seara in urma. Narcis incearca sa strecoare cateva momente de relaxare inainte de exemenele de admitere la Conservatorul din Cluj, unde spera sa ocupe un loc la buget la sectia de canto clasic. 

 

 

Tanarul a uimit o lume intreaga cu talentul sau in muzica si cu vocea extraordinara, iar acum ca s-au afisat notele la Bacalaureat tanarul demonstreaza inca o data ca ambitia le rezolva pe toate.

Desi a fost destul de ocupat cu proiectele muzicale, Narcis se pare ca nu a neglijat nici scoala, dovada clara fiind notele obtinute la cele trei materii, probe obligatorii.

Tanarul, acum in varsta de 19 ani, a luat bacalaureatul cu media generala 8,31. Narcis Iustin Ianau a avut la cele doua probe, oral si scris, de Limba Romana, nota finala de 8,45, la Istorie a luat nota 7,5, iar la Geografie a fost notat cu 9, potrivit site-ului stirile.protv.ro.

Narcis Iustin Ianau a fost elev al Colegiului National de Arta "G. Apostu" din Bacau, profilul Muzica. In urma cu trei ani, la prima editie a emisiunii "Romanii au talent" Narcis a uimit cu timbrul sau vocal.

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni