• Emisiuni
  • Apropo TV
  • Subiecte care ii unesc pe romani si o colectie impresionanta de spoturi, duminica, de la 13:05, in Apropo TV

Subiecte care ii unesc pe romani si o colectie impresionanta de spoturi, duminica, de la 13:05, in Apropo TV

Subiecte care ii unesc pe romani si o colectie impresionanta de spoturi, duminica, de la 13:05, in Apropo TV

Duminica, de la 13:05, Apropo TV revine cu o editie de colectie. Noi, romanii, suntem dezbinati in general, dar vin unele momente, putine ca numar, cand ne mobilizam si suntem uniti. Cateva exemple dintre subiectele care vor fi comentate saptamana aceasta de Stela Popescu, Bogdan Naumovici si Bogdan Exarhu fac referire la Simona Halep, Klaus Iohannis, documentarele anti-romanesti, sarbatorile si alcoolul sau evaziunea fiscala si ANAF.

Emisiunea va continua in mod obisnuit cu rubrica Romania care este. Invitatii in platoul emisiunii vor fi regizorul Dragos Stanca si Sergiu Floroaia, care vor discuta impreuna cu Andi Moisescu despre ICEEfest 2015, care va avea loc pe 11 si 12 iunie in Bucuresti. Experti in media sau marketing vor intalni marile companii digitale la nivel global sau local in cele doua zile dedicate conferintelor, dezbaterilor si sesiunilor de training. Mai multe detalii despre eveniment si ce implica participarea, aflam duminica in Apropo TV.

Saptamana aceasta in rubrica Advertising, Dragos Musat si Cezar Panait de la agentia Publicis, impreuna cu Smiley, Speak si Andi Moisescu vor face comentarii pe marginea unei colectii de spoturi amuzante prezentate la Super Bowl pe tema Battle. 

Cele mai neasteptate si amuzante situatii sunt prezentate in fiecare duminica, in Apropo TV, de la ora 13:05.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Apropo TV

Articole pentru emisiune Apropo TV

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni